nedelja, oktober 08, 2006

barcolana 2006



posebni porocevalki, ki sta si ze ob zapuscanju marine, kljub fenomenalnemu kapitanu mariotu, namocili riti, se zabili v tri brkace in koncno, kljub burji prispeli do boje, kjer so me valovi gonili gor in dol, ratal pa je nekaj.. mmm, kljub tezki opremi je blo noro super fino fajn... zdej pa na zasluzeno kosilce v pomjan :-)
p.s:
riti so se vedno mokre :-(

6 komentarjev:

bralec pravi ...

hja, nekdo je moral (svinjsko) uživat! In prav je tako.

Irena pravi ...

juhuej, super je blo...
ti mas pa novo fotko... dobr..dobr.. avtoportret?

bralec pravi ...

ja, pa sem jo res zamenjal.. je sonce tako lepo skozi rolete žmigal, da sem moral.. sicer pa so me na blogu ujeli tudi z eno 300mm kravo in Enkotom (igračko za velike ljudi).
pa lep torek

Irena pravi ...

haha, a inspiracijo z ruletami si pa pr moji fotki postelje dobu, a? :-)

bralec pravi ...

hmm.. a moram po pravici povedat? :=)) mimogrede.. a danes pa delaš za celotni ceh? (izvzemajoč iluzionista) so očitno vsi polno zaposleni in jim uhaja tudi čas za blog. Tisti kelnerski triptih je res od sile! Priklon

Irena pravi ...

juhej, juhej... ja, sm mal zanemarjala blog te dni, fotkala pa sm... pa sm si dans dala duska.. je pa res, da mamo kr pestro, se dela velik, pa sm se jaz javla, da nadoknadim se za ostale :-) pubec pa je verjetn opustil projekt vnukinj do pomladi.. :-)
adriano je bil pa zmagovalec kot kelnar, veseljak in dobrovoljcek.. joj, joj obozujem stare socialisticne ostarije in kelnarje, ki so njihov inventar :-)